Retourneren

Bestellen
Wanneer u uw gewenste artikelen heeft gevonden bij Cupje meer of minder, rekent u deze af met iDeal of Klarna. Na het afrekenen gaat bij ons het afhandelen van de order van start. Op onze social media of website zijn regelmatig kortingscodes en/of acties te vinden. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u hier tijdens het bestelproces gebruik van maakt. Cupje meer of minder zal hier later geen zorg voor dragen.

Verzenden
Bij ieder artikel heeft u tijdens het bestellen de verwachte levertijd kunnen zien. Wij zullen er alles aan doen om ons hier aan te houden of het nog sneller te laten verlopen. Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Na het bestelproces ontvangt u een Track & Trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Verzendkosten
Cupje meer of minder verzendt alleen in Nederland. Cupje meer of minder rekent geen verzendkosten boven de €100,-. 

Passen
Wij verzoeken u de producten zorgvuldig uit te pakken tijdens het passen, zodat de verpakking geen schade heeft bij een eventuele terugzending. Ook verzoeken wij u de slips, strings en broekjes te passen met een eigen schone slip eronder, zodat de er geen vlekken o.i.d. achterblijven.

Retourneren
Wanneer een item toch niet naar uw wens is, bestaat er de mogelijkheid te retourneren. In de doos hebben wij een retourformulier bijgevoegd. Wij verzoeken u dit formulier in te vullen en mee te zenden wanneer u de producten naar ons terugzendt. Onderaan het retourformulier zit ons adreslabel. Deze kunt u afknippen en opplakken, zodat uw bestelling naar het juiste adres wordt verzonden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij verzoeken u binnen 14 dagen uw pakket terug te zenden in de originele verpakking. Ook vragen wij u uw eigen Track & Trace code zorgvuldig te bewaren tot u uw geld terug heeft ontvangen. Cupje meer of minder stort uw geld, van de geleverde bestelling, binnen 14 dagen na het ontvangen van uw items terug. Dit doen wij echter alleen wanneer wij het pakket in schone en goede staat terug ontvangen. Bij beschadiging of bevuiling zullen wij de kosten in rekening brengen.

Retourvoorwaarden
Het artikel is niet gedragen, gebruikt, vervuild of beschadigd.

Alle kaartjes/tags zitten aan het product.

Het artikel is binnen 14 dagen na orderdatum weer verzonden naar Cupje meer of minder 

Het artikel wordt in goede staat bij ons afgeleverd.

De artikelen zijn verpakt in de originele doos en onbeschadigde verpakkingen.

Meer informatie over het gebruik van cookies kunt u vinden in ons cookiebeleid.