Winkelwagen Geen producten

Wie zijn wij?

Wij, Joy en Monique, zijn de oprichters van "Cupje meer of minder", de lingeriewebshop voor elke vrouw. Ongeacht welke cupmaat of omvangsmaat u heeft, kunt u bij ons terecht. 
Cupje meer of minder is ontstaan door onze eigen zoektocht naar een goede beha. Tijdens deze zoektocht liepen wij beiden tegen verschillende problemen aan. Er was niet zoveel keuze in beha’s in onze maat, maar ook waren veel modellen voor een cupje meer saai en ouderwets. Tevens viel de ondersteuning regelmatig tegen, evenals de enorm hoge prijzen.

Daarom hebben wij samen de handen in een geslagen en zijn wij op zoek gegaan naar merken die ons aanspreken, een goede kwaliteit en pasvorm bieden en voor elke vrouw iets hebben. Zo kwamen wij al snel bij Sapph en Freya. Deze beha’s bieden een goede ondersteuning, zien er mooi uit en hebben een goede pasvorm.

Wij willen voor elke vrouw iets kunnen bieden. Daarom hebben wij al omvangsmaten vanaf 60 t/m 100 en cupmaten van A t/m O.. Tevens proberen wij verschillende prijscategoriëen te bieden, zodat er voor ieder wat wils is. 

Onze missie is om mooie, kwalitatief goede, betaalbare beha’s te bieden. Het kopen van lingerie moet weer een feestje zijn, want elke vrouw moet trots kunnen zijn op haar lichaam. En dáár werken wij graag aan mee! Daarom bieden wij niet alleen mooie beha’s maar ook heel veel service!

"Cupje meer of minder" is gestart op 1 februari 2018. Naarmate de tijd vordert, zal ons assortiment worden aangevuld met meer merken, badmode en sportbh's.

Je kunt ons, naast de webshop, ook vinden op Instagram en Facebook! Volg ons zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste producten en leuke acties.

Liefs,

Monique en Joy
Cupje meer of minder

Geen blogitems gevonden.
Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Meer informatie over het gebruik van cookies kunt u vinden bij ons cookiebeleid.